søndag 21. november 2010

Klart for søndagsturen!

Da har det snødd snaut 10 cm det siste døgnet, og løypekjørerne har vært på ferde igjen. Lier kjører så og si alt av løyper i Eikseterområdet på morgenen, samt alle løyper mellom Kanada-Fallet-Nykjua-Åsvanna og Kluftetangene.

Drammen har kjørt hovedløypene fra Spiralen til Tverken, og ned til Hvalsdammen fra Tverken. Det vil også forsøkes å sette spor opp til Skimten.

Smøretips: Det er nå ca -2 grader. Dette betyr at Rode Multigrade er utmerket, evnt VR45.

En liten oppdatering kl 1230: Nå ser det ut til at skisporet.no virker ift Drammens løypemaskin, selv om det er en del huller, uvisst av hvilken grunn. Det er også sporsatt i dag fra Dalen til Sif- og Skioldhytta.

5 kommentarer:

Anstein sa...

Takk for godt oppdaterte føremeldinger. Vi har tenkt å prøve Finnemarka for første gang i dag. Vet imidlertid ikke hvor vi skal kjøre (kommer fra Røyken), eller hvor det er mulig å bruke skøyteteknikk. Kan dere hjelpe oss?

Anonym sa...

Er det satt spor ned til Hellas hytta og Galterud?Det er vel bra nok snø til å lage spor?

Gunnar Schei sa...

jeg vet ikke om det satt spor fra Galterud eller Drafnhuset. Skal sjekke.

Når det gjelder ankomst fra Røyken: Kjør til lierbyen. Derfra følger dere Vestsideveien mot Egge (ca 5 km). Etter Egge barneskole kjører dere ca 1 km opp en bakke. Herfra er det skiltet mot Eiksetra (5km), Solvang (6km) og Eggevollen (3km). Fra Eggevollen og alle spor på dette løypenettet, er sporsatt med både klassisk og skøyting

Anstein sa...

Takk for det! Vi fant fram. Veldig godt skiltet, og supert føre. Det er gøy å gå her. Kommer tilbake!

Anonym sa...

Seint ref fra kanada - drammen på lørdag: Flotte løyper til kluftetangene. Brøyta vei ned til saga. Pulk(?)spor til fløyten. Skuterspor langs veien opp til Lelangen og jomfrusnø rett opp streikebryterlia. Enslig spor fra hytte sør på lelangen. Markas beste trikkeføre i svarthavna. Fotspor til måneskinnsheia og scooterløype ned til tverken. Oppå dette la vi to spor av eldre merke og siden har det jo kommet godt med snø. Turen kan oppsummeres som en god og grov slip av ski og sjel.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk