tirsdag 23. november 2010

Slitasje - spor kjørt på nytt

Sporene i Lier er utsatt for en del slitasje pga masse folk i løypene. Derfor har det blitt litt grus enkelte plasser. I dag har man kjørt alle løypene i Eikseterområdet igjen (dvs de løypene som ble kjørt i helga). Det er ikke kjørt på ny fra Kanada. Her er dte litt lite snø i sporrene den første km etter p-plassen.

Nedre Eiker har sporsatt med scooter på skogsbilveiene fra Ulevann mot Solbergvann og Vrangen, og her er det helt greie forhold.

Smøretips: Det er -5 grader, og det vil fungere bra med Vr40, eller vanlig blå swix. Personlig ville jeg nok satsa på et par lag med Rode Weiss på toppen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvordan er løypeforholdene fra spiralen og innover? Noen som har vært der i dag?

Anonym sa...

Var på en morgentur fra Konnerud stadion til mot Strømsø til Hellashytta og tilbake igjen. Pga. gravearbeider må man ta av seg skiene og gå et par hundre meter opp bakken (under brua) før det er brukbare forhold etter det. En del småkvist og granbar i og rundt løypa, men fullt brukbare forhold. Ikke bruk konkurranseskiene !

Anonym sa...

Hei,

Gikk tur fra Eggevollen i går ettermiddag og inn til Grunnvann etter at sporene var kjørt på nytt. Fortsatt mye slitasje og stein i løypene pga. at den lille snøen som kom var for lett og at rekjøring av sporene har "gravd opp" noe stein og mose.

Anonym sa...

Gått morgentur fra Landfalltjern til Tverken kan melde om greit føre, en del rusk og rask i sporet, men helt greit. Er kjørte løyper, men ganske slitte. Videre innover mot Skimten betrakelig dårligere og ikke kjørte løyper.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk