tirsdag 16. november 2010

Skispor i Drammen!

Da er det også satt skispor i Drammen. I går ble det satt et scooterspor i lysløypenettet på Spiralen og opp til Landfalltjern og videre inn til Tverken. Det er litt grus her og der, men ganske greie forhold.

På Konnerud er det satt spor fra Dalen til Sifhytta og runden ved Sagdammen. Det er også tråkka med stor maskin på skogsbilveiene i Strømsåsen, men ikke satt spor.

Smøretips: CH/LF 7 glider og blå swix eller VR40. Det er kaldt i høyden nå, så man kan vurdere å blande inn et par lag grønn swix.

Blogglisten

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gikk runden rundt Sagdammen på mandag. Fine forhold der det er skogsbilvei, dårlig der det er sti. Blir flott med noen cm til.

Gunnar sa...

Takk for informasjonen, det avr en nyttig presisering for alle som kunne tenke seg en tur på Konnerud :-)

Anonym sa...

Takk til de som har tatt snøskuffen fatt mellom Eiksetra og Solvang! Det tok litt tid før jeg forstod hvorfor grusen var borte....

Gunnar Schei sa...

så bra med slike kommentarer!! Og så bra at noen har tatt skuffa fatt. Jeg mistenker løypekjørerne :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk