lørdag 27. november 2010

Litt mer snø - nye spor

Da har det snødd nesten 15 cm på Eiksetra og løypemaskinene ruller igjen. Nedbørsmengden varierer veldig, noen steder har det kun kommet et par cm.

Lier kjører løypenettet fra Eggevollen til Svarthamna, opp til Løken og ned forbi Garsjø på nordsida. Det øvrige løypenettet, på Storsteinsfjell og over Lelangen og Fløiten til Saga, ble pakka tidligere i uka.

Drammen kjører i skrivende stund lysløypenettet på Spiralen og har allerede satt spor opp til Tverken på begge sider av tjernet. Det vil også bli sporsatt til Hvalsdammen.

Det er -11 grader, og føre for blå swix, even VR40.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig bra føre fra Landfall og inn til Tverken i dag. Ikke kjørt videre innover, men "lagde" spor inn til Skimten. Fin tur og mye nysnø mange steder.

Gunnar Schei sa...

bra, vi får håpe de kommer seg inn på rundene etter dette snøfallet som kom i dag

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk