søndag 14. november 2010

mer snø - nye spor

I løpet av lørdagen kom det 10cm nysnø inne i skogen (ja det regna i byen, men sånn er det ofte). Det ligger nå 30 cm snø.

Lier setter i dag ferske spor fra Eggevollen til Eiksetra, videre forbi Solvang og opp til Svarthamna. Kjører også opp til Løken.

Smøretips: Det er 2-3 minusgrader i dag, ideelt for Rode Multigrade. VR45 eller blå ekstra bør også fungere greit i dag. Tempen kan stige utover dagen, så det kan være lurt å ha med seg litt mykere smøring i lomma. Oppdatering: Var ute i dag og hadde perfekte ski med Rode multigrade.

Til anonym: Ankomst til Martinsløkka: Kjør opp til Eggevollen (avkjøring noen hundre meter etter Egge skole), derfra følger du veien til Eiksetra. Ca 500 m før Eiksetra er det en parkeringsplass på venstre hånd. Her kan du parkere og krysse veien inn i skogen til Martinsløkka.

Sola skinner i marka nå, så det er bare å komme seg ut!

2 kommentarer:

Susi sa...

Selv om det ikke blir det samme uten oppdateringer på supportmøte, følger jeg med på skiføret i Drammensmarka. Og har ønsket meg ski i julegave!

Dagis sa...

Var på tur fra Martinsløkka i ettermiddag med VR45. Fungerte veldig bra. Overraskende tørr snø og generelt bra med snø. Vær obs på litt stein og kvist i skogen mellom Eiksetra og Solvang.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk