lørdag 6. februar 2016

Varmt og nysnø - masse nykjørte spor

I går kveld la vi oss til et lett snøvær og noen cm nysnø, men i dag våknet vi opp til milfvær og lett regn. Mer regn er meldt seinere i helgen, men foreløpig er det relativt rolig. 

Men det er ca +4 grader i skogen og nysnøen som ligger er svært våt. Dette betyr at du bør velge klister i dag, og helst ski med en grov struktur. 

Jeg skal ut om et par timer, men tar gjerne i mot føremeldinger og tips fordi jeg ikke er helt sikker på hvordan forholdene er akkurat nå

Nye spor:
- Lier har kjørt alt i Eikseterområdet, injlusive Tverråsen, Skimten og Storsteinsfjell
- Drammen har kjørt det aller meste fra Spiralen til Skimten, men ikke Kamstrupen og spaserveiene på Spiralen (feks Kanonveien)
- Nedre Eiker har kjørt Årbogen, Ulevann-Solbergvann-Kamstrupen til Marivann
- Konnerud: Bremsarunden ved Mifhytta og Konnerud skistadion

Det er hauern i morgen, det ligger smøretips ute på www.hauern.no, fra Bjørn Myhre.

2 kommentarer:

Runar sa...

Var rundt Ulevann-Solvang-Tverråsen-Skimtheia i dag, fra Gamledammen. Nå har det minket en del på snøen synes jeg, mye bøss i løyper som ikke går på vei og ganske tynt snødekke. På sårbare steder stikker det nå raskt frem steiner eller blir isete. Med det meldte regnet frykter jeg dette var siste skituren på en stund...
Var forøvrig knapt folk på ski i dag, kanskje de så på 5mila på tv.

Gikk på uviversal swix og det fungerte bra hele veien.

Glenn Østerud sa...

Betyr det at vi bør parkere go' skia for en stund?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk