mandag 8. februar 2016

Regn i byen - snø i høyden

Det regner, som alle kan se, nede i byen nå (vel, litt sludd er det vel i skrivende stund). Men oppe i høyden kommer denne nedbøren som snø, i hvert fall over 400-450 m. La oss håpe det holder seg utover dagen.

Det er ikke kjørt nye spor nå, kommer tilbake med oppdateringer om noe skjer.

2 kommentarer:

Kaptein Knutsen sa...

Ifølge DT snør det på Konnerud så selv brøytebilene kjører av veien. Og Tverken webcam kan også tyde på at det kommer noen cm der. Kanskje skiføret klarer seg gjennom denne perioden likevel? Mulig jeg tar en rekognoseringstur Aron - Skimten i kveld. Men Runar leverer vel en hands-on rapport før den tid :-)

Runar sa...

Hehe:)
Jeg hadde min ene ukentlige styrketreningsøkt(innendørs) i dag så det blir ikke skitur og rapport.
Men slik det var igår fra Gamledammen og over Tverråsen så mener jeg det skal det en del snø til før de kan kjøre løyper pånytt, det var råttent i terreng og dels løypene ved at stavene gikk igjennom ganske ofte, mye bøss også, samt at det på kort tid hadde dukket opp steiner og blitt våte partier på f.eks Tverråsrunden. Der hvor Tverråsmyra går ut i nord rett før løypeskillet runden/ned til driterbakkene(går ei myr over til vakkertjern der retn vest) var myra våtere enn noensinne før,pleier bli vått der men dette var drøyt:)
Dette været er jo nitrist for de som driver aronanlegget da...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk