lørdag 20. februar 2016

Nysnø og rundt 0 grader

Det snør nå ganske kraftig og vil gjøre det de nærmeste timene. Nede i byen vil det nok bli gradvis mer regn, men i skogen kommer dette som snø - hittil ca 10 cm. MEn tempen er rett under null så det er vanskelig å komme med et godt tips. Så lenge det er under null vil det være tørrføre, så VR45 er et godt alternativ nå, kanskje litt VR50 i tråkket. Merk at dette kan endre seg om tempen stiger.

Skal gå Montebellorennet i dag, det kanbli interessant med gjeldende føre..

Så langt i dag har Drammen kjørt ved Hvalsdammen og opp til Tverken og Skimten/ Skimtrunden.
Det kjøres også på Vestskauen nå, hvor rennet går av stabelen kl 11.

4 kommentarer:

Dagis sa...

Ingen kjørte løyper fra Landfall i dag. Selv om det ser slik ut på Skisporet. Er de engasjert i Montebello?

Haflan sa...

Lurer på hvorfor Drammen ikke kjører fra Sparavollen. Mangel på snø er det i hvert fall ikke.

Runar sa...

Jeg har full forståelse for at Drammen har hatt vansker med å kjøre når det har vært så lite snø som det har, og de har nok gjort sitt beste under de forholdene. Jeg har derimot ikke like stor forståelse for at de velger å ikke kjøre når det kommer mer enn nok snø til å gjøre det. Det er tross alt helg og en del folk som vil ut i løypene.
Lier hadde ihvertfall kjørt rundt Tverråsen, gikk der i efta i ett vakkert lys da sola brøt igjennom og farget de snøtyngede trærne mot mørke skyer som bakgrunn.

Klemma sa...

Det hadde vært på sin plass hvis Drammen kommune ga tilbakemelding på hva som er grunnen til at de ikke kjører for eksempel i dag. Litt informasjon gjør ofte susen. Det hadde ikke skadet om ansvarlige fra skogvesenet hadde postet her på bloggen i ny og ne.

Hvis det finnes en god grunn til at de ikke har satt spor i dag så bør vi brukerne få vite om det, i stedet for at vi skal lure og miste tillit til hvordan skogvesenet disponerer sine (våre) ressurser.

I økonomiplan 2013-2016 heter det blant annet:

"Idrettsanleggene og grøntområdene skal være attraktive og innby til økt bruk.
VNI skal tilrettelegge for at arealene er tilgjengelige og klare til bruk for publikum."

Spesielt når vinteren er så snøfattig som i år, er det helt vesentlig at det gjøres en bra timet innsats når behovet er som størst.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk