fredag 5. februar 2016

Noen nye spor før helgen

Det er ikke de aller beste forholdene overalt nå, mange stder er det veldig harde og isete spor, mens der de har kjørt jevnlig er det egentlig ganske bra. Det er riktignok listerføre, jeg har brukt Rode Rossa klister, men universalklister vil også fungere bra. Merk at det kan være tørr snø enkelte plasser.

Det har ikke blitt kjørt så mye så langt i dag, men Drammen er så vidt i gang ved Landfalltjern, Lier er på vei over fra Eiksetra til Lelangen (her tipper jeg det er ganske dårlig). Modum ahr kjørt i området Engersetra-Nygårdshøgda.

Det er ganske ok forhold på Tverråsen og fine forhold mellom Eggevollen og Svarthamna. Litt varierende på Skimtrunden og Storsteinsfjell, men helt greit. Det er ganske gode forhold fra Kanada til Saga.

Så får vi håpe at det varslede regnet kommer som snø, slik at det blir litt bedre for deltakerne i Hauern (på søndag). Hauern går i år med start og mål på Kanada pga lite snø. Løypa går Kanada-Ulafoss-ut i retning Fallet-Ulafoss-Nykjua-Åsvanna-Saga-Kanada

5 kommentarer:

Torleif sa...

Gikk Kanada - Fallet - Åsvanna - Saga i går, altså hele årets hauern.
Javnt over veldig fine forhold. Spesielt etter Ulafoss. Det lå 4-5cm tørr nysnø i høyden over ca 400 moh.
Håper det blir snø i helga, men tipper det blir rubbeføre på hauern (i kanada-området), mens det blir regn på drammens-sida :(

Anonym sa...

Men for oss som regner med 3-400 mann foran seg i løypa og godt glatta ut spor er det vel klister som gjelder?

Dagis sa...

Blir det et Hauern spesial-smøretips på lørdag Gunnar?

Anonym sa...

Landfalltjern-Skimtrunden-Storsteinsfjell idag, start kl 1145.
Nykjørt, fine forhold. Noe kvist, bark etc. Stein en fire-fem steder, særlig i svingene i nedkjøring fra Storsteinsfjell.

Universalklister med litt fiolett overdekning fungerte i både tørr- og grovkornet snø.

Nå skjer det vel litt der ute forhåpentlig.
Atle.

Anonym sa...

Gikk i nysnø fra landfalltjern skimtrunden og Tverråsen i ettermiddag. Flotte forhold så lenge det varer. Vr50 fungerte bra.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk