torsdag 11. februar 2016

Nye spor mange steder - og fine forhold i høyden

Det kom litt snø i går natt og der det er kjørt på nytt er det ganske fine forhold, også tørrføre, i hvert fall over 400 moh. Så oppe i høyden er det ganske gode forhold. VR 50 eller VR55 er ganske bra, merk at tempen er i ferd med å synke.

Jeg gikk på Konnerud i går kveld, der var det også ganske bra, men klisterføre (universalklister)

I går ble alle spor i Eikseterområdet, inkl Tverråsen og Storsteinsfjell. I dag har det blitt kjørt fra Sjåstad og Eggevollen-Eiksetra. I tillegg så har Nedre Eiker kjørt Ulevann-Solbergvann-Marivann. Gode forhold langs skogsbilveiene. Modum har kjørt i området Hovlandsfjell, samt Spoevollen-Kluftetangene

1 kommentar:

Runar sa...

Var over Tverråsen og Skimten nå, det var vesentlig bedre forhold i går efta da det var nykjørt, nå er det hardere i sporene og en god del snø har føyket ned i dem forøvrig så det var best å gå i midten for å få noe glid å snakke om. De kjørte opp til Skimtvarden for vel en time siden, men bare dit og ned igjen. Området nedenfor Tverråsjuvet er igrunn bare hardt og lite trivelig å gå på.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk