tirsdag 10. februar 2015

Noen nye spor

Det er satt nye spor fra Ulevann til Marimyr og rundt Vrangla, samt fra Eggevollen til Eiksetra. Her er det beste forholdene. I stre deler av løypenettet, feks Drammen, er det mye nedfall fra trærne pga uværet i helgen.

Bruk universalklister på dagens føre.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gikk Kamstrup i efta, hardt isete og ikke noe særlig før en kom til nykjørte spor rett før Mairvann. Brukte universalklister og det satt sånn passe, burde nok hatt isklister under. Kan ikke helt se for meg at Drammen kan frese opp spora igjen på Kamstrup, snødybden har sunket en god del og det stikker opp steiner her og der.
Gikk videre til Ulevann og tilbake. Til deg som jeg møtte nær der man tar av ned til sportsfiskerhytta ved vrangen da du var på vei retning Marivann: Det er temmelig egoistisk å skøyte i helt nykjørte klassiskspor. Nå som det er så få gode løyper pga værforholdene er det spesielt dårlig gjort. Slutt med det!

Glenn Østerud sa...

Er det nummeret før vi erklærer skisesongen 2015 for over? ;-)

Runar sa...

Om det varme været fortsette blir det vanskelig om kort tid å fortsette å gå i deler av løypenettet, men det er alltids mulig å gå i terrenget på fjellski en stund til, selv om det var temmelig bløtt der også i dag.
Eller hva med å stake eller skøyte rundt på Goliaten eller andre tjern? Det er gode forhold for det på de fleste tjerna nå, hard is, ikke overvann og bare litt snø på toppen. Vrangen er skøyte-favorittvannet mitt, men har ikke prøvet der ennå. Er igrunn litt sånn sienvinter syssel det der for meg...:)

Gunnar Schei sa...

vi er ennå ikke midt i februar, så vinteren er ikke over :)
det kommer helt sikkert mer snø, kanskje allerede til helgen :)

IL ROS sa...

Nå ja, langtidsvarselet ser ikke så veldig lovende ut - det er nok slike vintere vi får fler og fler av er jeg redd.

Per Olav Horne sa...

Nei Nei Nei vi satser vel på mer snø. ☺

Per Olav Horne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk