tirsdag 24. februar 2015

nysnø og regnvær?

det har kommet ytterligere 5-6 cm nysnø men i lavereliggende områder er det nå lett regnvær. Dette betyr at det er utfordrende å smøre. Det kan være at VR55 vil fungere, eller muligens vil man trenge klister. Det må man nesten ut i skogen for å finne ut av. Jeg rapporterer mer i ettermiddag.

Drammen har i dag kjørt Spiralen-Tverken-Skimtrunden, samt Kamstrupen. Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra og Tverråsrunden.

På Konnerud har de kjørt Bremsarunden, Mifhytta, Sagdamrunden og Stadion.

Oppdatering: Var ute i dag, gikk på VR55 og det var ok over Landfalltjern, men opp mot Tjuvtjern ble det minusgrader og kladdeføre. Rubb er det beste alternativet i dag.

7 kommentarer:

Runar sa...

Fine forhold nå med nysnø og flotte spor overalt, vært skimtenrunden og Goliatrunden via Kamstrup. Skulle gjerne hatt denne nysnøen i noen minusgrader selvsagt for enklere smøreforhold, og i tid fremover.
Gik med griptape så noe godt smøretips for dagen har jeg ikke, men vil anta rundt vr55/60.

Finn Håvard og Helga sa...

Gikk på VR60 som var supert nede ved Landfalltjern, men som kladdet idet man gikk gjennom Vinterjuvet og videre. Men nydelig ute! Utrolig kontrast til været nede i byen. Takk for flotte oppdateringer!

Aud sa...

Hei, Finn H og Helga!

Anonym sa...

Supert med fischer zero ski. Takker så mye til løypekjørerne

Finn Håvard og Helga sa...

Hei Aud! ��

Anonym sa...

@Gunnar
Du har nevnt ett swix sølvklister noen ganger,ikke K21s men en annen variant som skal tåle bedre finkorna våtsnø, er det KX40s? Er det særlig forskjell på dem? har bruktK21s tidligere,opplever at den gnis utover bakskia fra smøresonen ganske raskt. Er det forhold for en av disse i morgen tror du?

Gunnar Schei sa...

swix har mangle sølvklistre. Felles for dem er at de tåler å brukes på blandingsføre, men KX40S er det beste, langt bedre enn K21s

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk