torsdag 26. februar 2015

Noen nye spor - og mer snøvær i vente

Det er meldt snøvær i høyden i ettermiddag/ kveld, og det betyr sannsynligvis at mange spor ikke blir kjørt på nytt i dag.

Det som er kjørt på morgenen er Sparavollen/Landfalltjern-Tverken-Skimtrunden, samt Eggevollen-Eiksetra og opp på Tverråsen. På Konnerud har de kjørt lysløypene ved Mifhytta samt småløypene fra Olsrud/Dalen til Sifhytta og Skioldhytta.

Oppdatering kl 18: Det er mellom +1 og -1 grad nå men det har kommet litt nysnø, så det er best å satse på voks. VR50 vil fungere bra nå, men i lavere områder må du kanskje bruke litt mykere voks (feks VR55)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for oppdateringer!

Haflan sa...

Start wide klister vil nok også fungere bra.

Gunnar Schei sa...

kjenner ikke Start sin smøring, men alle produsenter hra smøring som kan fungere på de fleste fører. For egen del kjenner jeg Swix og Rode godt, og litt Toko

Runar sa...

Var en tur på truger i efta(blir vel ikke skutt om jeg innrømmer det på en ren skiføreblogg?:)

Gikk over klemmehøgda bl.a,krysset sporene på Langemyr, det så ut som skisporene der og videre kamstrup var ganske så nykjørt, kjempefine!

Truger er faktisk veldig moro.

Unknown sa...

gikk på universal vm klister funket veldig bra. noen glipp tak på et tynt lag nysnø. men ellers bra feste

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk