onsdag 25. februar 2015

Klisterføre

Da har det kommet litt mer nysnø men som regn i lavereliggende områder. Det ligger nå ganske bra med snø i høyden, men det er mange varmegrader og klisterføre. Jeg anbefaler et sliverklister, som takler blandingsføre godt, feks Rode sliver eller Swix KX 40s.

Lier har i dag kjørt alt i Eikseterområdet, inklusive Tverråsen og Storsteinsfjell, mens Drammen har kjørt Landfalltjern-Tverken-Kamstrupen og Skimtrunden. Jeg antar at det er for lite snø på Spiralen til å kjøre der.

På Konnerud er det kjørt Mifhytta, Bremsa, Sagdammen og Stadion.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Med Rode Silver klister tenker du da på Rode Multigrade klister ? Dersom ikke hva er isåfall forskjellen på disse to ?

Anonym sa...

Zero-ski satt som bare det i ettermiddag i lysløypa ved MIF-hytta. Swix VM-klister var også greit. Flott preparert, som vanlig!

Gunnar Schei sa...

nei jeg tenker på et helt annet klister:
https://www.gsport.no/produkt/227040/rode-k52-klister-silver-extra?gclid=CjwKEAiAgranBRDitfSQk_P7vnMSJAAhx5G5PPjhp7uJ6dSauEKilZVE3ASV0NJL-HQFkPx0Wg6VbxoCBWjw_wcB

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk