lørdag 31. januar 2015

Det meste er kjørt i dag

De fleste løyper er kjørt i dag: Eikseterområdet og opp på Skimtplatået og Tverråsen, alle hovedløypene i Drammen, inklusive Kamstrupen til Marimyr. Nedre Eiker har kjørt Ulevann-Vrangla-Sandungene.

Det er ca -2 grader så VR45 vil fungere bra.

1 kommentar:

Runar sa...

Supert i marka i dag, enkle smøreforhold og relativt grei glid, vært fra Gamledammen via Kamstrup til Ulevann og til Solvang via Langvann og Svarthavna. Tok med meg Tverrås- og Goliatrundene på veien hjem. Skikkelig lekkert da sola brøt igjennom etterhvert, fin vinterstemning. En kan bli fullstendig ski-gal:)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk