mandag 26. januar 2015

færre oppdateringer denne uken

Sannsynligvis blir det færre oppdateringer denne uken, men dere må mer enn gjerne oppdatere hverandre i kommentarfeltene.

3 kommentarer:

Runar sa...

Gått tur opp Aron og Langemyr, Skimtrunden, Tverråsrunden og tilbake via Tverken og inn Goliattraseen. Kommunens løypemaskin står ved Lommetjernet i nordkanten på myra der, så det er ikke kjørt opp nye spor videre derfra over kamstrup, bare til dit fra Tverken. Det meste er nykjørt i dag unntatt fra krysset nord for Tjuvtjern til krysset nord for Tverråsjuvet og muligens opp til Skimtvarden fra krysset i toppen av Dritarbakkene.
Brukt isklister med etpar lag vr45, det fungerte utmerket.

Per Olav Horne sa...

Løypemaskinen det vises til har havari og kommunen får deler i morgen tidlig. Det vil bli noe skuterspor i løypene da de skal inn med utstyr. Så man regner med at dette er orden iløpet av onsdagen. Mvh Bjørn Ringstad

Glenn Østerud sa...

Takk skal dere ha for oppdatering. Dropper nok skiturer i kveld.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk