torsdag 29. januar 2015

Info om Hauer'n

Her er løypeinfo og andre nyttige opplysninger fra Thorleif Haug Skifestival

Løypetraseen er bestemt og den blir ca 38 km fordi man ikke kan gå Marivannsrunden etter Tverken, pga snøforholdene. Det er meldt mer snø fram til søndag men løypa er satt. Jeg kommer dessverre ikke til å delta i år, men håper alle lesere har meldt seg på (fristen var i går tror jeg)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det står på nettsida du linker til at det er "normal Hauer'n trase", men innbefatter det Tverråsrunden eller går man da rett over Tverråsmyra etter Dritarbakkene?
Og forbi Myrdammen og ikke ned Tverkenveien?

Unknown sa...

Jeg ser at det advares litt mot å ta sine beste ski pga lite snø. Hvor ille er dette for de som starter i første pulje, også mtp. snøen som nå kommer?

Plankepetter sa...

Tror løypa er Tverråsrunden og så rett ned til Lanfallhytta om Myrdammen.
Det er jo friluftlivets dag på Landfalltjern.

Anonym sa...

Jeg gikk rundt Spiralen i ettermiddag og det var greit. Jeg stiller garantert i finstasen på søndag, men kommer av erfaring til å være litt ekstra oppmerksom på stein i knekken ved Tjuvtjern og i bakken ved Myrdammen. Dette blir bra:-)

Anonym sa...

Medvind:-)

Bra det ikke blir klisterføre, så vi slipper alt det bøsset som kommer til å ligge i sporet i smøringen......

Anonym sa...

Opplever jevnlig at det er noen som skøyter i de fine klassiskløypene i marka, dette er en praksis dere må slutte med, det ødelegger sporene da man ved hvert fraskyv presser en del av snøkanten på sporsettingen ned i selve sporet, det blir en liten mengde med snø som de neste så kjører over slik at det blir en opplevelse av en jevnlig dunking i skiene. Har disse klumpene med snø blitt relativt store og harde etter at flere har kjørt over dem vil man få en del glipptak fordi smøresonen ikke kommer skikkelig nedi. Poenget med sporsettingen er at det skal være plant og jevnt, noe disse personene enten ikke forstår eller blåser i da de kun tenker på seg selv.
Bjørn Ringstad uttalte i ett intervju i Drammens Tidende nylig at de som gjorde dette var rene egoister. jeg sier meg enig i det, vær vennlig å slutte med denne praksisen!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk