onsdag 14. januar 2015

Noen løyper her og der

Det ble kjørt fra Kanada via Nykjua til Saga på mandag, og her er det ganske gode forhold, rapporteres det om. Best for klassisk. Opp til Svarthamna er det litt løst og grus.

Det er også kjørt Engersetra-Nygårdshøgda, men det er uvisst hvilke forhold det er der oppe.

De beste forholdene finner du på Martinsløkka fremdeles. Men det er meldt snø i morgen, så vi får se :)

Det er nå temperaturer som varierer på begge sider av null grader. For de avanserte vil nok kanskje rubb være et godt alternativ. Jeg ville forsøkt meg med VR50, med beredskap for at det er behov for VR55.

2 kommentarer:

Haflan sa...

Har hatt suksess med lilla Rode Multigrade.

Torleif sa...

Gikk kanada-nykjua på tirsdag kveld. Som skrevet på lier-ski.com er det veldig fine forhold for klassisk (merka ikke noe grus, kunne muligens gått på god-skia). Gikk da på blå extra.

I dag kommer det en del snø i allefall i høyden over 4-500 meter... Håper det meste kommer som snø litt lavere også.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk