mandag 19. januar 2015

Nye spor mange steder

Som det blir påpekt i en kommentar i forrige innlegg, så har Drammen satt spor til Tverken og tråkket opp til Skimten. Nedre Eiker har kjørt scooterspor ned til Vrangen. I tillegg har Lier i dag kjørt Eggevollen-Eiksetra og Tverråsen. Så nå er det mange muligheter folkens!

I tillegg så er det meldt en del snø de neste dagene slik at de fleste traseer snart vil være åpne.

Det er nå mellom -3 og -4 grader, noe som passer bra til Rode multigrade og VR45. Kanskje vil også vanlig blå swix gi godt feste i høyden.

6 kommentarer:

Kaptein Knutsen sa...

Ser at Lier også prøver seg på rundene ut mot Storsteinsfjell nå. Jeg tester i kveld :-)

Per Olav Horne sa...

Drammen kommune beklager at spisporet.no ikke har fungert tilfredsstillende ved oppstart av denne sesongen. Kommunen har i dag vært i kontakt med dem og nye GPS-sendere vil bli levert til kommunen med hastepost og trolig levert i morgen (tirsdag). Disse blir da straks plassert i maskinene og vi håper at tjenesten igjen vil fungere som normalt. Hilsen Bjørn Ringstad

Anonym sa...

Er det noen som vet om det er kjørt fra Ulevann retning Langevann/Vrangla og over til Svarthavna via Tjuvtjern?

Kaptein Knutsen sa...

Hei.

Nedre Eiker melder på løypetelefonen 81550690 at de har kjørt til Langvann.

Da jeg var på Svarthavna på lørdag så jeg at det var kjørt såle oppover i retning Langvann, men testa den ikke.

Anonym sa...

Mye løssnø i sporene fra Landfalltjern, Tverken, Tverråsrunden i kveld. Kommet ca 8-10cm innpå skauen. Dette blir bra med morgendagens snøfall.

Glenn Østerud sa...

Blir det nok snø til å gå på go' skia?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk