torsdag 22. januar 2015

Løypeoppdatering torsdag morgen

Hei alle! Jeg var ute i går kveld og gikk mesteparten av løypenettet for å se forholdene selv, og det ser veldig bra ut. Det ligger mellom 60-80 cm snø, jo høyere opp jo mer. Så her kan i prinsippet alle løyper kjøres. Det er litt løst selvsagt men det vil ordne seg så snart det slutter å snø og sporene får satt seg skikkelig. Det er meldt mye blåswixføre framover, for de som liker det :)

I dag har Drammen kjørt løypenettet fra Landfalltjern til Tverken og Skimtrunden, samt Kamstrupen. Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra kjøre alle spor opp til Svarthamna, samt over fra Eiksetra til Saga og videre ned til Kanada via Nykjua og ut til Fallet. Her er det flotte forhold - men vær litt forsiktig ned Fløitenbakkene.

Nedre Eiker kjøret i Ulevannsområdet i går, men jeg er usikker på hvor mye de kjører i dag.

Modum har kjørt Sponevollen-Kluftetangene og inn på Liers løyper.

Det er nå -3 til -5 grader i marka samt lett fallende nysnø. De fleste varianet av blå vil fungere bra, jeg ville satset på VR40, evnt VR45 dersom du er redd for festet. Vanlig blå extra bør også være et sikkert valg. Husk at ski men en fin strukur er å foretrekke på den snøen som er nå fordi den er så finkornet, og en fin struktur hjelper til med å lage en tynn hinne av vann som skien glir oppå (i motsetning til en grov struktur som leder vannet vekk)

God tur alle sammen!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk