søndag 18. desember 2011

Lett å smøre på søndagsturen

Ingen nye spor i dag folkens, men det er kjørt opp innafor Landfalltjern, Skimtrunden, Tverråsen, Storsteinsfjell, og dessuten de aller flere øvrige løypene på Liersida. Se tidligere innlegg for detaljer, eller på skiporet.no/buskerud/finnemarka/

Det er enkelt å smøre i dag, etter at det har vært litt utfordrende med varierende temperaturer, litt over og litt under 0 tidligere denne uka.

I dag er det mellom -4 og -8 grader, noe som er perfekt for vanlig blå swix. Blå extra kan også brukes. Rode blå/grønn multigrade er fin i dag (må ikke forveksles med vanlig/lilla multigrade). husk grunnvok, det kan være litt slitasje i løypene. Jeg holder igjen på de beste skiene foreløpig, siden det kan være litt småstein og røtter som stikker opp her og der.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg gikk fra Landfalltjern til Storsteinfjell, skimten, en liten runden, skimten, en runde til og til skimten og ned til Landfalltjern.

Overraskende bra i løypene! Forholdene er minst 100% av hva man kan forvente og ca 83% av hva man håper på hvis det hadde vært mer snø!

Alle som har sitter hjemme i dag kan angre!

Det kan dog være smart å ta det litt med ro i ukjente nedoverbakker. Jeg kom i god fart nedover på vei mot Storsteinfjell, da jeg plustelig så en elv tvers over løype. Bare en ting å gjøre: ta sats! Landa trygt på andre siden, litt overrasket, men storfornøyd :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk