tirsdag 6. desember 2011

det snør.. DET SNØR!!!

En kjapp kikk ut av vinduet konstaterer det: DET SNØR!! vanskelig å si om det blir nok, men varselet fra yr tyder i beste fall på rundt 15 cm snø, i verste fall bare 2-3 cm, så vi får se.. men NÅ er vi i gang folkens!!!

Det ser også ut til at det vil komme ganske mye snø mellom torsdag og fredag..

Smøretipset får kanskje vente litt, men det er -2 grader på Eiksetra, hvilket tilsier VR45 eller Rode multigrade på nysnø :-)

Forøvrig er nok snøkanonene på Eiksetra også i gang, bildet er fra Eiksetra/Martinsløkka i kveld!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tiddelibom :)
Nå kan det se ut som det kan bli en blanding av vill- og tamsnø til helga, men om det var ren tamsnø og 6 minus, hva er beste festesmørning da? Tørrvoks, kaldt klister eller blandings?

Dagis sa...

Ser på skisporet.no at preppemaskin har kjørt fra Eggevollen til Eiksetra i formiddag. Trolig ikke trikkeskinner enda, men i helga kanskje...

Dagis sa...

Løypetelefonen sier for Eiksetra-området:
Det har kommet 15cm. Det vil bli forsøkt pakka i lysløypa og området innover mot Svarthavna.

Gunnar Schei sa...

rikitg

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk