torsdag 22. desember 2011

litt nysnø - nye spor i Modum

hei alle sammen! Takk for hyggelig kommentarer, det er veldig bra at dere setter pris på bloggen!

Det har snødd litt igjen, men det er ikke satt noen nye spor, regner med at dette vil skje i løpet av dagen. Jeg har ikke fått noen nyheter om løypemaskinen i Drammen, så vi får smøre oss med tålmodighet (hehe).

Det er ca -4 grader i skauen, det er bra føre for Rode weiss, blå extra eller VR45.

I dag er det Modum som er først ute med løypemaskinen - Sponevollen - Kluftetangene preppes nå, og jeg regner med at Engerstra-Nygårdshøgda tas etterpå :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gikk Landfalltjern - SKimten i dag - 0 grader og Rode Multigrade satt som det skulle. Ikke nykjørte spor, men strålende føre med nysnø i de gamle sporene.

Anonym sa...

Noe nytt rundt løypemaskinen og når den er i drift igjen??

Gunnar Schei sa...

jepp, maskinen ruller i dag lille julaften :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk