tirsdag 27. desember 2011

Lier og Konnerud kjørte i dag

Lier har kjørt de samme sporene som i går; Eggevollen-Svarthamna, her er det ok forhold hele veien. Konnerud har også kjørt stadionløypene, her er det også ok forhold, siden man freser opp løypene og får fram snø som ligger under og ikke er like omdannet.

Det er +4 grader i skauen nå, og med varmen og vinden de siste dagene vil jeg nå anbefale klister, universalklister er ganske sikkert, evnt med et tynt lag sølvklister på toppen. Vær litt ekstra nøye og legg tynne lag med klister, det er ikke nødvendig å legge på så mye, det vil bare bremse deg, slites av og legge seg i glisonen.

God tur!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Greie løyper rundt Eiksetra, spesielt forholdene og trafikken tatt i betraktning.
Tok også turen over fra Eiksetra via Skimten og Tverken ned til Spiralen. Det kan på ingen måte anbefales, med mindre man vil ha en skikkelig balanseøkt. løypa besto av is, kvist/granbar, litt stein og vann.
Nå venter vi på mere snø...
ÆE

Glenn Østerud sa...

Fikk heldigvis en tur fra Eggevollen til Svarthavna i går ettermiddag. Kjempebra til forholdene å være. La et tynt lage med Rode Multigrade klister, stort sett kjempeski hele veien.

Veldig bra blogg, sjekker alltid denne bloggen før skitur.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk