lørdag 17. desember 2011

Drammen har kjørt i dag

Lier kjørte så og si alt av spor i går, og til tross for litt snø, er det gode forhold de fleste steder, kanskje ikke optimalt på Storsteinsfjell.

Drammen har i dag kjørt opp Lanffalltjern-Tverken og Skimtrunden, her er det fine forhold. Det er litt for mye is på Spiralen, så her virker det som om man venter på noe mer snø før det preppes igjen. Nedre Eiker har kjørt fra Ulevann til Marimyr, jeg er usikker på om spor er satt, men sannsynligvis har de gjort det.

Det er skirenn på Konnerud i dag og i morgen, så det er ikke så lett å få seg en skitur her på dagtid, på kvelden ligger mulighetene åpne.

Smøring: Det er -2 på Eiksetra og -4 på Skimten nå. Dette gir gode forhold for Rode multigrade, men også VR45 vil være et godt alternativ. LF 8 glider.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk