søndag 25. desember 2011

litt komplisert å smøre

hei, og fortsatt god jul! Lier kjørte de fleste spor fra Eggevollen via Eiksetra til Tverråsen, Skimten og Storsteinsfjell i går, så her er det bra forhold. Det var litt harde spor i Drammens løypenett i går.

I dag er tempen veldig varierende, det er mildvær på vei inn, så det begynner å bli varmt i høyden, samtidig som det kan være kaldt i groper og søkk. Skimten har nå +2 grader, mens det er -3 på Garsjø.

Jeg ville derfor smørt etter de mildeste forholdene, feks med VR60, og så akseptere at det kan lugge litt i groper og søkk. Det er meldt varmt så og si hele uka, så vi vil nok bevege oss over på klisterføre ganske snart.

1 kommentar:

Anonym sa...

VR45 fungerte utmerket fra Eggevollen til Svarthamna i formiddag. Flotte forhold! Men nå har nok mildværet gjort det ganske utrivelig...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk