fredag 9. desember 2011

nå er spor satt i halve marka!

Hei alle! Nå har det snødd mye inne på skauen, så det ligger ca 40 cm snø på Eikseterområdet, selv om det har regnet en del nede i byen. Det er nå ca 0 grader i høyden.

Spor blir i dag satt i Eikseterområdet fra Eggevollen til Eiksetra, over Løken ned til Grunnvann og opp til Svarthamna. Kanada blir ikke kjørt nå pga tømmerdrift. Drammen kjører spor fra Spiralen til Landfalltjern og Tverken (med maskin), og så kjøres Kamstrupen og opp til Skimten med scooter.

Unngå de beste skia folkens.. I dag ville jeg ha smurt med VR55, evnt Rode Zero. Hvis tempen fortsetter å stige, og det går over til regn, så vil det muligens være behov for silverklister

5 kommentarer:

trond sa...

Takk for info, på http://www.lier-ski.com/ står det at det ikke er preparert, men de er kanskje mer opptatt av å preparere enn å skrive om det :-) Keep up the good work med å spre det glade budskap!

Bjørn sa...

Takk for info, har du hørt noe om de planlegger å kjøre løypene på Konnerud ski stadion? Bør vel være nok snø der også nå, med tanke på at løypa er asfaltert.

Gunnar Schei sa...

den er jo aldri oppdatert den lier-ski, men hvis du ser på BILDET på lier-ski, så ser du tydelig sporene :-)

Skiglede sa...

Nå meldes det om preparerte løyper på lier-ski.com. Ikke bare inn til Svarhavna, men også ned til Eggevollen er preparert.

Per Olav Horne sa...

Nytt av året er at Lier kommune ska kjøre tverråsrunden. Da får vi håpe det blir like god standard som Drammen har kjørt forrige sesong.

Tanken er å prøve første turen på lørdag. Så får vi se om det blir med tanken.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk