fredag 8. januar 2010

Skitur i kulda?

Hvis du våger deg ut i kulda for en skitur, så ligger mulighetene åpne. Drammen har i dag kjørt hele hovedløypenettet (ang forrige innlegg, se skisporet.no ift at GPS ikke har dekning hele veien mellom Tverken og Hvalsdammen). Modum har kjørt opp det flotte løypenettet mellom Engersætra og Nygårdhøgda, samt opp til Dypingkollen. Lier har ikke kjørt noe i dag, men har tidligere i uka kjørt opp alle spor, også fra Undersrud. Det samme gjelder for Nedre Eiker.

Husk at det er varmere på høydedragene, enn nede i daler, myrer o.l. Man trenger jo knapt å smøre under slike forhold, men hold deg til grønt og ch4. Jeg hadde planlagt å gå Sørkedalsrennet i morra, men det er avlyst grunnet kulde. I kveld var det -31 grader i Sørkedalen - ikke akkurat helsebringende når man presser kroppen maks..

Jeg håper det blir noe varmere snart, det er litt for kaldt for skikkelig lange skiturer om dagen :-)

1 kommentar:

Blafre sa...

Vestmarkrunden går som planlagt men med start utsatt 1 time til kl 11. Kjempefint renn!

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=978949&CatId=809290

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk