søndag 3. januar 2010

Søndagstur?

Oppdatering tirsdag 4.jan: I dag kjører Lier løypene fra Eiksetra forbi Lelangen til Saga og Nykjua. Herfra kjøres det ned til Kanada, ut til Fallet og inn til Åsvanna. Det er i dag rundt 7-8 minusgrader, og fint føre for blå swix og CH/LF 7. Det er varmere på toppunktene enn i dalene pga inversjon.

Søndag kjørte Drammen fra Spiralen via Strong og Juletønna til Landfalltjern, Tverken og rundene på Skimten og Tverråsen, samt Kamstrupen til Marimyr og den nye løypa til Tverken via Goliaten. Nedre Eiker har kjørt fra Solbergvann til Marimyr via Vrangen, samt Marivann rundt, Vrangla rundt, til Dypingen og Langvannet. Det er også satt spor på Årbogen.

Det er kaldt nå, prøv grønn voks i dag, mulig blå også vil fungere greit utover dagen hvis temperaturen fortsetter å stige. Så lenge det er så enkelt å smøre som nå, ser jeg ikke noe poeng i å legge ut avanserte smøretips.

4 kommentarer:

Tom Atle Bordevik sa...

Veldig varierende temperaturer i dag. -11 på Ulevann, og -4 på Tverken tyder på temperaturinversjon (riktig stavet?). Grønn glider og VR30 fungerte fint, men det var store forskjeller i glid.

Gunnar Schei sa...

takk for innspill! da kunne det fungert greit med blått også, kjekt å vite dersom man skal på tur i dag :-) Men nå har vi vel litt mer normale temperaturvariasjoner i vente, siden det er meldt overskya og snø et par dager framover

Anonym sa...

Gikk fra Stoppen og opp til lysløypa ved Spiralen i kveld. Det var faste fine spor, men litt dårlig stavfeste. Fungerte greit med VR30, ca -15 på Stoppen.

Anonym sa...

Kom fra flotte forhold inne på skauen ned den eneste løypa som er igjen til Drammens største bydel. Ut Glabakk var det ingen prepping og elendige forhold, men mange skiløpere hadde fristet bakkene for det. Hva har skjedd med N. Eiker??? Ja, selv 800-metern hadde de ikke tatt seg bryet med å kjøre i forbindelse med den stor skihelgen...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk