onsdag 20. januar 2010

Løypemaskinene ruller konstant

Oppdatering torsdag morgen: I dag er det -5 grader, lett snøvær, og vanlig blå eller blå ekstra vil fungere bra, evnt Rode weiss. Det har kommet ca 15 cm snø.

Lier kjører i dag så godt som alle løypene i Eikseterområdet, Kanada må vente til i morra. Drammen kjører hovedløypenettet, og har allerede kjørt rundene på Tverråsen og Skimten, samt ned til Kastanjesletta. Modum har kjørt fra Sponevollen til Kluftetangene, mens Nedre Eiker har tatt lysløypa på Årbogen, samt kjørt fra Solbergvann forbi Vrangen til Marivann og ned til Turheisen.

Onsdag: Lier har i dag kjørt fra Eiksetra over Skimten og Storsteinsfjell, ned til Undersrud, videre via Pantegutten til Årkvisla og helt ned til Stoppen (for første gang i år?). Det ble også kjørt fra Alvdal til Eiksetra. Drammen kjørte deler av hovedløypenettet, og tok løypa forbi Sauesetra og ned til Hvalsdammen først i dag. Deretter ble lysløypenettet på Spiralen kjørt.

Jeg tar gjerne i mot kommentarer på løypekvalitet og steder det ikke er satt spor (men som det burde vært) nå etter snøfallet vi har hatt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Stoppen ble kjørt første gang 28.12, men det er første gang det dukker opp på skisporet.no. Det er svært gode forhold fra Stoppen etter de siste dagers snøfall.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk