fredag 22. januar 2010

Klart for langrennshelg

Lørdag: Løypemaskinen er i gang fra morgenen, Drammen har allerede kjørt hele Spiralen, samt opp til Tverken og rundene på Skimten og Tverråsen. Nedre Eiker har kjørt lysløypa på Årbogen, og har kjørt fordi Solbergvann til Vrangen og Marivann, samt fra Ulevann rundt Vrangla, ned til Dypingen og inn til Langvann.

Konnerud er det kjørt på skistadion, samt fra Dalen til dighytta, runden til Sagdammen, ned til Majordammen og Heia.

Smøretips: -5 grader, Blå ekstra, VR45 eller Rode wiess

Fredag:Det har snødd litt nå og da i det siste, så det er behov for mye kjøring for å få løypenettet i god stand igjen. Men løypekjørerne er ivrige og gir svar på tiltale!

Fredag ble det satt spor av Modum på Hovlandsfjell, samt fra Engersetra til runden ved Dypingen. I går ble det satt spor på Breiliflaka og tilfartsveiene. Torsdag ble det også kjørt mellom Sponevollen og Kluftetangene.

Lier har kjørt i området fra Kanada til Fallet, Nykjua og Åsvanna, samt ned til Saga og tilbake til Eiksetra. Drammen har kjørt absolutt alle løyper bortsett fra Sauesetra, som ble kjørt på onsdag (bildet er herfra). Det er også satt en del spor på Konnerud, fra Dalen til Sifhytta og rundt ved Sagdammen, samt i området ved Mifhytta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tar en tur på hytta (Heståsfjell) i dag, så det blir rapport fra Finnemarkas høyeste deler.

Gunnar Schei sa...

meget bra, ser fram til det :-) send gjerne noen bilder også!

Anonym sa...

Gått en liten tur fra Drammen Turheis (Aronsløypa også kalt 800-meteren) til Solbergveien. På tide å kjøre opp den nå...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk