søndag 17. januar 2010

Hvor går turen?

Oppdatering tirsdag formiddag: I dag er det rundt 5 minusgrader i marka, og det har snødd ca 5 cm siden i går, totalt ca 15 cm siden søndag. Smøretips: Det er ganske enkelt nå, blå swix eller blå extra er bra, ikke legg på for tjukt. For de eksperimentelle vil Rode Weiss også fungere meget bra i dag.

I dag kjører Drammen hele løypenettet, på morgenen er rundene på Skimten og Tverråsen, samt Kamstrupen og Marimyr-Tverken kjørt
, samt ned til Turheisen. På formiddagen er også Spiralen kjørt, samt ned til sykehuset og Kastanjesletta. Lier har kjørt hele løypenettet mellom Eiksetra og Kanada, inkl forbi Saga til Nykjua og Åsvanna, samt ut til Fallet. Nedre Eiker har kjørt fra Årbogen og det meste av løyper i Ulevannsområdet.

Litt ros: Lier kjører alltid mye og har meget gode forhold hele vinteren. Men det må også påpekes at Drammen kommune, med Bjørn Ringstad i spissen, har vært svært oppofrende de siste ukene, og kjørt mil etter mil med spor, så godt som hver eneste dag. Godt jobba!

Mandag: Det er ca -4 grader og lett snøvær. Det har snødd ca 10-12 cm det siste døgnet, og alt av spor må kjøres igjen. I dag har Drammen kjørte hele hovedløypenettet nord for Landfalltjern, samt ned til Turheisen, til Kastanjesletta og Thorleif Haug statuen. Det er også kjørt alt av lysløyper på Spiralen. Lier har kjørt lysløypa Eggevollen-Eiksetra, ned til Alvdal, opp til Løken, Vrangen, Svarthamna og Langvann, samt ned til Undersrud over Storsteinsfjell. Smøretips: Det er ganske greie smøreforhold, blå ekstra vil fungere bra, kanskje VR45 hvis du går langt nede. Det er litt løst etter snøfallet, så det kan være greit å ikke legge på for mye voks.

Søndag: Drammen har kjørt alt av spor på Spiralen, opp til Tverken og rundene på Skimten og Tverråsen, samt Kamstrupen og tilbake fra Marimyr via Goliaten. Nedre Eiker har kjørt fra Årbogen til Ulevann, Langvann og Vrangen,samt runden ved Marivann. Det er ca 4-5 minusgrader og føre for blå ekstra eller VR45, samt CH8

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk