søndag 24. januar 2010

En skitur i Hauern traseen?

Turforslag: Det er 2 uker til Thorleif Haugs Minneløp. Hvorfor ikke ta bussen til Kanada og gå hele traseen via Saga og Eiksetra til Spiralen? Det er en fantastisk fin skitur gjennom hele marka, med runden på Tverråsen som høydepunktet. For de som ikke er lokalkjent, så er skiltene oppe :-)

Søndag kl 1030:
I dag har Drammen kjørt fra Spiralen til Landfalltjern, og videre opp til rundene på Skimten, Tverråsen og Kamstrupen. Tidligere i helga (se under) er de fleste spor satt, så muligheten ligger åpne. Takk til Ørjan Thune for bildet!

Smøretips: I dag er det 6-7 minusgrader og meget enkelt: det er vanlig blå swix som gjelder, samt ch/lf 7.

3 kommentarer:

Bjarne sa...

Rapport fra Djupengrop-Heståsfjell (23.1).

Løypenettet holdt ganske bra, men det hadde kommet litt nysnø (ca. 5 cm) siden siste kjøring (22.1).

Temperaturen lå på 9-10 kuldegrader i høyden (over 600 moh.). Ved målestaven på hytta (670 moh.) lå det ca. 100 cm snø.

Anonym sa...

Hvordan går ruten på Hauern? Kan du ramse opp de ulike hovedpunktene? Kanada, osv ??, Skimten, Tverken, Landfall, Spiralen.Takk! Torbjørn

Gunnar Schei sa...

Kanada-Ulafoss-Sneisene-Saga-Fløitenbakkene til Lelangen-Garsjø-Eiksetra-Opp Dritarbakkane-Inn til Tverråsrunden (hele runden)-Tverken-Myrdammen-Landfallhytta-ned Damefallene-Spiralen. Se kart med detaljer på www.hauern.no

Den går ikke opp til Skimten :-)

Bare hyggelig :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk