søndag 31. januar 2016

Veldig varierende - best på Konnerud

Det har ikke blitt kjørt noe særlig siden fredag, unntaket er på Konnerud skistadion hvor vi finner de beste forholdene. Det rapporteres også om ok forhold i høyden men veldig skarpt lenger ned.

Det har i tillegg kommet noen millimeter snø som kompliserer bildet.

Selv skal jeg gå på Konnerud i dag. Jeg er usikker på hva det skal smøres med forøvrig, men kommer tilbake med en mer detaljert rapport så fort jeg kan.

Jeg ville gått for et klister som også tåler litt finkornet snø. KX 40s er en mulighet. Klister med dekning (altså tørrvoks oppå) er en mulighet

OPPDATERING:
det ble kjørt i Lier i går og her rapporteres det om flotte forhold. Drammen har kjørt u dag på morgenkvisten, og det er gode forhold i høyden men mer utfordrende i lavere områder

5 kommentarer:

Kaptein Knutsen sa...

Lier kjørte i går (Eiksetra etc) og det var veldig bra. Raskt og fint føre. I mangel av klister funka VR55 fint.

Dagis sa...

Resultatet av Drammens prepping fra Landfall og oppover er veldig positivt. Stort sett gode spor og mindre is og stein enn før preppingen. De har kjørt opp til Skimten og Skimtrunden. Her er det omdannet snø og stabilt klisterføre (kanskje med dekning). Tverråsrunden ble kjørt i går og har fått et dryss tørrsnø i sporene siden den gang. Det vil si tråere, spesielt hvis du har klister. Men det går. Totalt sett: Overraskende bra, også fra Landfall og opp.

Glenn Østerud sa...

Hvordan er det å gå med zero-ski om dagen? Vil det fungere?

Runar sa...

@Glenn

har nettop vært fra Gamledammen og over Skimten og Tverråsen, vr 40+45 gav faktisk litt lugging i blant, vet ikke om zeroski er tingen nå, det er ett fint lag med veldig finkorna tørr nysnø i høyden. Fint ute nå, ble stjerneklart og greier:)

Reidar sa...

Har noen vært på Kanada i det siste? Antar det blir nykjørt til helga/Hauern, men har egentlig lyst til å ta en tur en av dagene nå også. Men ser ikke ut på skisporet som om det er kjørt på lenge og da er det vel så som så med forholda...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk