tirsdag 26. januar 2016

Oppdatering fra Drammen kommune

Bjørn Ringstad fra Drammen kommune ringte meg i dag og forklarte litt rundt situasjonen for løyper i Drammen. I dag kjører de Strømsåsen, men fra nå blir det ikke kjørt noe mer i nærmeste framtid. Poenget er at det er lite snø og vi må ikke frese opp den lille sålen som er - vi må heller vente på mer snø.

2 kommentarer:

Runar sa...

Har gått Bolstadveien-Tverken-Tverråsmyra-Solvang-Løken-Smalvrangen-Kamstrup i efta/kveld. Det så ut til å være helt nykjørt ovafor Tverråsjuvet og over åsen/runden-ned til Eiksetra. Bra jobba av Lier.
Prøvde meg med GripTape i dag men bare merkelig nok med middels resultat, det burde være perfekt nå, så noe smøretips har jeg ikke.
Isen over Løken-Vrangen var litt ymse kan man si...stavene forsvant partivis en 20cm ned i sørpe og det var ditto isete spor, ikke det helt store altså - men litt mer ubekvem ble jeg dog av etpar høl med åpent vann utpå der hvor alt var på det bløteste i tillegg, da staket jeg kjappest mulig:) Antagelig er det bare overvann-sørpe men likegreit å unngå isen kanskje.

Runar sa...

Harde isete spor i høyden. Vært Skimtrunden via tverken, ikke noe særlig moro å gå nå, skummelt nedover. Må ha universalklister, prøvde sølvklister men det fungerte ikke bra. Snøen i terrenget er tvers gjennom bløt og har sunket sammen en god del bare på ett døgn. Løypene i terrenget holder ikke lenge om mildværet fortsetter.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk