tirsdag 19. januar 2016

Klassisk vintervær og blåswixføre

Det er nå ca -8 grader oppe i skogen, og føre for blå swix - klassisk vinterføre med andre ord. De aller fleste mulighetene ligger åpne, selv om det ikke er kjørt så mange løyper de siste dagene.

I dag har det blitt kjørt litt på Spiralen i området ved Stronghytta, samt på mifhytta.

Mer er det egentlig ikke å si, annet enn at jeg oppfordrer alle til å ta seg en skitur!

1 kommentar:

Runar sa...

Det hadde gjort seg med en oppkjøring av løypene nå snart da de i partier er blitt vinglete, det er dog mulig det vil få frem mer steiner og annet og at det er derfor de lar det være. Vært om Skimten/heia/Tverråsen/Goliat/Kamstrup i dag, fint å gå, men nå har jeg satt bort de beste skia og det viste seg være ett smart trekk da jeg kom borte steiner ned Tverråsjuvet bl.a.

Forøvrig helt greit og tørt over Tjuvtjernet nå, så slipper man steinene i traseen rundt.
Gunnar - fikk du bildene fra meg?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk