torsdag 14. januar 2016

Nykjørte spor i Lier og Modum

I dag er det temmelig kaldt, og sånn ser det ut til å være framover. Smøretipset fra i går gjelder fortsatt, selv om det kanskje også kan bruke grønn swix.

I dag har følgende blitt kjørt opp:
- Lier: Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna-Skimten-Storsteinsfjell
- Modum: Sponevollen-Kluftetangene-Hovlandsfjell
- Nedre Eiker: Årbogen

God tur i kulda, kle godt på dere!

2 kommentarer:

Runar sa...

Gått fra Landfalltjern via Langemyr til ulevann og langvann-Solvang-Tverråsen i dag. Skikkelig tråe forhold og sånn "passe kjølig" i ansiktet:)

helt greie løyper, best fra og med vrangenveien til Ulevann og over til Svarthavna og hjem derfra, Kamstrup og rundt Marivann trenger litt mer snø så blir det utmerket.

Torleif sa...

@Runar: Svarer på innlegget ditt ang. inngrep i marka.

Sykkelvei til glitre?? Er det ikke godt nok å kunne sykle inn fra Lier eller ved Ulevann? Dessuten ble det vel i sommer kloppet en del fra tverken mot eiksetra?

Forhåpentligvis blir det seende bedre ut på sommerstid om et par år når det får vokst til litt.

Som jeg nevnte kan jeg ikke skjønne behovet for å legge om løypa det siste stykket fra Grandalen til Marimyr, etter min mening det flotteste partiet i kamstrupen.

Jeg er tilhenger av å tilrettelegge for å kunne kjøre løyper på mindre snø, men ikke til enhver pris.
Jeg er ikke for frislipp av elsykler i marka, da det vil gjøre at mange kan komme seg svært langt inn i marka med tilsvarende slitasje.

Kunne vært interessant i å se både bilder og eposter hvis du har mulighet til å legge det ut et sted.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk