søndag 3. januar 2016

Nye løyper kjørt opp i dag!

Da har det kommet litt snø i ny og ne siden nyttårsaften (det lå ca 5 cm snø over 500moh på nyttårsaften før det begynte å snø). Dette betyr at det ligger ca 15 cm natursnø i høyden. Dette betyr at det er mulig å tråkke en såle med stor maskin langs skogbilveiene.

På morgenen har det derfor blitt satt nye spor på følgende steder:
- Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna: Her har Haverstad og co tråkka med stor maskin og satt ett spor fra Eggevollen til Eiksetra. Det er flotte forhold på Martinsløkka, men vær forsiktig med skiene der det kun er natursnø. Se detaljene her: http://www.lier-ski.com/
- Vestskauen i Sande har fått brukbart med snø, så her er det nå kjørt nesten 20 km med løyper i området hvor det flotte Montellerennet skal gå i februar.

Det er også ca 3 km med løyper på Konnerud skistadion, her er det flotte forhold.

Det er nå -6 til -8 grader i skogen nå, dette passer bra for vanlig blå swix. Husk ski med fin slip hvis du vil ha god glid i dag.

God tur!

3 kommentarer:

Runar sa...

Jeg lå ute på Tverråsen nyttårsaften til første nyttårsdag og det var ikke mye snø som kom, like mye regn omtrent så mengden snø var ikke stor, ble heller mindre enn hva det hadde vært.

Dagis sa...

Drammen har pakka med skuter og faktisk satt spor fra Landfall og oppover. Gikk på beina men angra på at jeg ikke tok grusskia

Anonym sa...

Merk , Skisporet melder at Lier har kjørt på morgenen til Skimten, det stemmer ikke, vi tråkka Dritarbakkane :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk