fredag 27. mars 2015

Klart for en fin skihelg!

Da er vinteren for alvor tilbake og løypemaskinene ruller igjen :)

I dag har Drammen kjørt Spiralen-Landfalltjern-Skimtrunden. Lier har så langt kun kjørt Eggevollen-Eiksetra. Modum er i gang med Engersetra-Nygårdshøgda.

Det er fra +1 til -1 grad i skogen og nysnø. Det drysser litt fremdeles. Detet betyr at det er tørrvoksføre stort sett overalt. Jeg tror nok det enkleste er rubb, men VR50 kan fungere i lavere områdder. Skal du opp på Skimtplatået vil nok VR50 lugge litt, mens VR45 vil være bra. Rode multigrade kan også være et godt alternativ siden er ganske mye luftfuktighet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Multigrade klister..?
Lierski.com har satt opp en stor mengde løyper Lier skal kjøre idag,men maskinen ser ut til å stå i ro,kanskje gps-feil.
Og - Drammen utelot å kjøre Langemyr-Kamstrup-Goliat, ikke uventa dessverre. De kunne i det minste spandert ett scooterspor inn der mener nå jeg.

Anonym sa...

Er det nok snø fra Galterud?

Anonym sa...

kamstrupen og myrsetra er scooter kjørt

Runar sa...

V60 Red Silver fungerte bra fra landfalltjern opp til Skimtenrunden og Tverråsen samt Goliat-Kamstrup i formiddag. Prøvde først med VR50 men det holdt ikke.
Kamstrup-Goliat-Tverken har tydeligvis først blitt scooterkjørt med sporsetting, deretter har de kjørt en annen scooter uten sporsetter etterpå og ødelagt sporene, frem til Goliaten, forstå den proriteringen den som kan.
Var forøvrig en gjeng jeg møtte rett nedenfor Tverken som gikk til fots/truger i sporene, jeg gav dem beskjed om å ikke gjøre det, det er visst vanskelig å forstå sånt av seg selv.. De hadde antagelig overnattet på Goliathytta, og hadde gått i stykker scootersporsettingen fra Tverken til Goliat.
Forøvrig en fin dag med dog veldig dårlig glid, skikkelig lim-følelse :)

Runar sa...

Glemte å ta med at det var fine spor satt vestfra Ulevann ved Marimyr selv om dette ikke er markert på skisporet.no

Haflan sa...

Rubbski fungerte fint fra Landfalltjern til Skimtplatået i ettermiddag

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk