søndag 1. mars 2015

Våt fallende nysnø og nye spor

Da har det kommet ytterligere ca 5 cm nysnø, som er våt fra ca 450 og under, og tørr over. Jeg ville ikke brukt klister hvis jeg skulle opp i høyden i dag, men kanskej de ter best i lavereliggende områder. Swix KX45s kan vøre et godt alternativ i lavere områder.

I høyden ville jeg forsøkt meg med VR50. MErk at tempen kan stige ytterligere slik at smøringen må tilpasses. Swix VR55N kan ogsp fungere bra.

I dag har det blitt kjørt mange spor:
- Drammen har kjørt Sparavollen-Tverken-Skimtrunden og Kamstrupen. Ta turen til Kamstrupen folkens!
- Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra
- Nedre Eiker har kjørt Ulevann-Marimyr, så hele Kamstrupen er åpen!
- Modum har kjørt
- På Konnerud er det kjørt rundt Mifhytta, Dalen/Olsrud-Sifhytta samt på Stadion.

4 kommentarer:

Glenn Østerud sa...

Helt håpløse forhold i dag. Startet på Landfalltjern ca 11.30, alle spor snødd igjen. Prøvde på VR55N, null feste i sporet. Det endte med ultrakladder like etter Tverken. Hadde bare VR50, fungerte greit nok rundt Tverråsrunden. Når ble det kjørt løyper? Må jo ha vært veldig tidlig.

Anonym sa...

God feste for zero ski med anti icing

Torleif sa...

Jeg gikk fra spiralen 8.30, møtte løypemaskinen ved landfallhytta (ca 9) og da tror jeg han var ferdig og på vei ned igjen til sparavollen. Gikk forøvrig på rubb og hadde knallski!

Glenn Østerud sa...

Jeg snakket med en ved Tverken ca 11.50, han gikk også på rubb, men sa at det begynte å glippe pga. kaldere snø.

Og jeg som testet rubbeskia fra Landfalltjern... Og la dem i bilen. Må nok tidligere opp i slikt vær dersom jeg vil gå i fine løyper :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk