tirsdag 24. mars 2015

Fine skimuligheter i Lier

Det er i dag kjørt nye spor i Lier, alle hovedløyper i Eikseterområdet er kjørt, samt oppe på Tverråsen og Storsteinsfjell. Det er fremdeles ganske bra med snø og stort sett fine forhold, selv om det er litt hardt her og der.

Det er føre for isklister i bånn og universalklister oppå. Om morgen/kveld kan rent isklister også anbefales dersom det er kuldegrader.

Jeg vil fortsette med rapporter fram til påske dersom det er snøforhold til det

2 kommentarer:

IL ROS sa...

Lier kjørte også Kanada/Nykjuaområdet. I tillegg tok de turen rundt Skimten.

Gikk i går fra Eggevollen, Tverråsen, Skimtrunden og Storsteinsfjell. Litt tynt enkelte steder - i skogen og den ene svingen/bakken ved Tjuvtjern, noe lyng som stakk opp i Skimtrunden og Storsteinsfjellrunden sør. Ellers overraskende bra. Noen steder løs og våt snø, andre isete og skarpt føre.

Anonym sa...

Noen som vet om Drammen kan komme til å kjøre løyper igjen i morgen efta om det kommer en del snø, eller har de satt bort maskinene for sesongen?
Hadde vært aldeles vakkert med nykjørt Kamstrupløype en gang til i vinter...akk:)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk