torsdag 12. mars 2015

Skisesongen er IKKE over :)

Selv om Drammen ikke kommer til å kjøre noe særlig mer i vinter (de har kjørt i dag), så er ikke sesongen over av den grunn. Det er fremdeles ca 50 cm snø igjen i høyden og det er kuldegrader om natta slik at det holder seg ganske bra fremdeles. Og det skal komme mer snø over helgen (kanskje).

Så det er ingen grunn til å pakke bort skiene med det første :)

Følgende spor har blitt kjørt i dag:
- Drammen fra Landfalltjern til Tverken og Skimtrunden
- Lier fra Eggevollen-Svarthamna samt Tverråsen og Storsteinsfjell
- Modum fra Sponevollen til Kluftetangene samt opp mot Hovlandsfjell.

Det er temmelig varmt på dagtid (så det smelter jo litt), men hardt og isete fra morgenen. Jeg ville satset på Swix VM Universalklister, med blått isklister i bånn. Grov struktur på skiene.

6 kommentarer:

Runar sa...

Kom meg ut på formiddagen og rakk både Tverråsenrunden, Storsteinsrunden og Skimtrunden, de to første før det ble bløtt i spora. Fantastisk bra føre i starten! Kunne lange skikkelig ut, og med vm-klister satt det bra, beste fraspark en kan få er jo med klister-klinet:)

Men skal Drammen kjøre mer eller ikke på den snøen som ligger, eller må de ha mer først?

Anders sa...

Hei
Hvordan er isen på vannene om dagen? Fortsatt mulig å gå på? F.eks Løken/ Vrangen?

Anonym sa...

Isen holder en god stund til, bare være obs der det renner bekker ut og inn, som alltid er isen mindre trygg der. Det er dog lite eller ingen snø på isen så det vil være vinglete å gå på ski der.

Reidar sa...

Tverråsrunden fra Eggevollen i dag. Møtte løypemaskinen på Eiksetra ca 08.30. Da så det ut som den skulle parkere. Bare opp til Tverråsen som var kjørt i dag. Det var veldig bra, isklister pluss vm-klister.

Anders sa...

Takk for svar

Gunnar Schei sa...

Drammen er ferdige når denne helgen er over, dersom det ikke kommer vesentlig mer snø

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk