tirsdag 11. mars 2014

Sol og klister!

Fremdeles skikkelig påskesteming i marka, med mange varmegrader og kilsterføre. Grunnklister og universalklister skal fungere bra på morgen og kveld, men man kan vurdere rød klister midt på dagen.

Drammen kjører i dag Sparavollen-Tverken og Skitrunden, samt hovedkløypene på Spiralen (ikke nedfarter). Nedre Eiker kjører Ulevann-Vrangla rundt og ned Kamstrupen til Marimyr og Marivannsrunden.

Lier kjører Kanada-Eiksetra, samt ut til Fallet. På sørsida kjøres det ved Mifhytta og Bremsa, samt på Skistadion. Det ser ut til at det også er forsøkt kjørt deler av Strømsåsen.

2 kommentarer:

Glenn Østerud sa...

Veldig hyggelig å se at Drammen kommune kjører løyper ennå. Det er jo fortsatt et par treninger igjen før Birken :-)

IL ROS sa...

Fortsatt veldig bra fra Lier.
Forholdene ned fra Skimten i går:
https://www.youtube.com/watch?v=Koq6vuqm-JU

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk