lørdag 29. mars 2014

Lier kjører på nytt på morgenen

Flittige Lier, med de beste geografiske forutsetningene for skiløyper på slutten av sesonger, er i gang nå på morgenen. Det er kjørt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna, videre Tverråsen og Skimten. Jeg antar at også Storsteinsfjell vil bli kjørt.

Det varierer fra -2 på Garsjø til +2 på Eiksetra, og i sola er det langt varmere. Da fungerer grunnklister i bånn med universalklister oppå.

2 kommentarer:

Stein Botilsrud sa...

Takk for flotte oppdateringer. Har idag gått fra Eiksetra via Lelangen, Saga og Kluftetangane over til Sponevollen og samme vei tilbake. Løypene står seg utrolig flott over det hele :))

Erling sa...

Har gått Kanada - Nykjua - Saga - Lelangen - Solvang - Tverken - Åssiden i dag. Drømmeforhold over 400 moh med minst 60 cm snø. +12 grader ved Tverken :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk