fredag 21. mars 2014

Klart for skihelg - snø i morgen?

I dag er det klassisk påskeføre, med grunnklister i bånn og universalklister oppå.

Løypene varierer en del, det er både isete, sugende og vått om hverandre - slik det ofte er på denne tiden av året når det er kaldt om natta og varmt om dagen - og sol.

I dag har Lier kjørt fra Kanada til Eiksetra via Nykjua, samt ut til Fallet. Modum har kjørt Engersetra-Nygårdshøgda. Drammen kjører nå, og vil sannsynligvis kjøre opp til Skimtrunden utover ettermiddagen.

7 kommentarer:

Runar sa...

Var ute tidlig idag og skøyta i terrenget innover langsmed Kamstrup til Marivann og opp på Måneskinsheia og Tverråsen,Skimtheia. Det holdt til ca kl elleve,da ble det for bløtt for stavene. Kan anbefales etter frostnetter om en ikke gidder smøre en dag. Skikkelig moro og litt mer utfordrende enn å bare fly i flate løyper. Løypene så dog skikkelig fine ut også, oppå åsen.

Håkon sa...

Ser at Lier kjører fortsatt, sikkert ok forhold...?
Men er det noen som vet hvordan det er fra Landfalltjern til Tverken/Skimten?

Anonym sa...

Flott i går i alle fall - Lierløypene som alltid bedre :-) god tur, Karianne

PermOgPulk sa...

Har hatt to av mine flotteste skiturer i går og på mandag. Tynt med snø ved Landfalltjern og en del rusk og rask fram til Tverken. Etter det var det bra, men på Tverråsen var det rett og slett fantastisk!

Flott i nykjørte løyper og man kunne skøyte overalt utenfor. Drømmedag.....

Anonym sa...

Er det slutt på oppdateringene?!
Det er nå det er flottest i marka!

Håkon sa...

gikk tverråsen og storsteinsfjell i går kveld. var ikke forberedt på 1 cm nysnø. det tykke klisterlaget, forberedt for hard slitasje, iset ganske kraftig. forsåvidt ikke så overraskende...
men det var fint. mer enn nok snø fremdeles, og bør holde en stund til.

IL ROS sa...

Tror ikke Lier har kjørt i dag, ser ut som om de har prøvd seg på en "Siste nytt fra løypebas"-melding i dag, men den kommer ikke opp på lier-ski. Noen som sitter på info om løypene i Eiksetra-området i dag?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk