søndag 30. mars 2014

Søndagsturen i Lier?

Lier har kjørt alt i Eikseterområdet på morgenen, inklusive Tverråsen, Skimten og Storsteinsfjell. Smøring er fremdeles grunnklister i bånn (avkjøles) og universalklister oppå (avkjøles for du går på det)

2 kommentarer:

Olav sa...

Stor ros til Lier for kjøring av løypenettet, men i tillegg er det jo mulig å gå hvor som helst på Skimtplatået, Tverråsen og Storsteinsfjell. En drømmedag i marka.

Håkon sa...

Helt enig! Flott at Lier fortsatt kjører spor. Fantastiske forhold rundt Tverråsen og Storsteinsfjell i dag tidlig.

Og godt at det ikke er så langt fra Landfalltjern til nydelige, oppkjørte senvinterløyper på en vindstille, solfylt dag. Suverent!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk