onsdag 19. mars 2014

Nysnø og vinter igjen!

Da har det snødd 2-3 cm siden i natt, og det er minusgrader i marka. Der det er kjørt på nytt vil gammel og ny snø blandes, og her vil det være greit føre for grunnklister i bånn og silverklister oppå. Der hvor det ikke er kjørt på nytt ville jeg forsøkt meg ved voks, feks Rode multigrade eller VR50.

Lier har kjørt alt i Eikseterområdet igjen, inklusive Tverråsen og Storsteinsfjell. Mens Modum har kjørt Sponevollen-Kluftetangene og Sponevollen-Hovlandsfjell.

Det er også kjørt i løypene ved Mifhytta.

1 kommentar:

Runar sa...

Ett lite tps om noen skal ut i Drammensmarka i efta. De har kjørt til skimten, runden og tverråsen, men det er våte og sugende spor. På hjemvei idag gikk jeg inn langemyr og en liten del av Kamstrup som ikke har blitt kjørt på en uke og har vært isete og hard, der har det tint opp litt og det var bedre feste og glid der faktisk enn i resten av løypenettet, dog litt nedsmeltede spor.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk