mandag 17. mars 2014

Litt trøblete smøreforhold i høyden

I går snødde det noen cm i høyden, var selv på Skimtplatået rett før skumring og da snødde det tett. Det var rundt 0 grader og relativt tørr snø. Der ville det fungert bra med tørrvoks, men lenger ned avr det vått og grovkorna. Så smøretipset er fremdeles grunnklister+universalklister, men merka at over 500 moh kan det være ganske tørr snø, selv om sola står på nå.

Lier har i dag kjørt fra Eggevollen til Svarthamna, samt Tverråsen, til Skimten og Storsteinsfjell. Det er her du vil finne de beste forholdene i dag. Det var også greit fra Landfalltjern i går, men det var først på oversida av Ballklubbhytta at det var gode forhold i går.

2 kommentarer:

Håkon W sa...

Sen kveldstur til Storsteinsfjell. Supre forhold, skarpt, men tilløp til tørrere i høyden. Flott på ski nå, måtte det vare og at de fortsetter å kjøre spor så lenge som mulig!

Anonym sa...

Enig med Håkon!
Nå er det fantastisk!
Fortsett å kjøre, gjerne helt til påske kjære løypekjørere! :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk