torsdag 28. februar 2013

Kort oppdatering

Lier: Eggevollen-Eiksetra-Skimten-Storsteinsfjell-Tverråsen.
Drammen: Sparavollen-Landfalltjern-Tverken (begge sidene va Landfallhytta, samt fra Hvalsdammen-Pantegutten)-Kamstrupen-Skimtrunden.
Nedre Eiker: Årbogen
Modum: Breili, Sponevollen-Kluftetangene

Smøretips: Ganske kaldt om natta, og i nykjørte spor på kveld eller morgen er det tørrføre, feks så funker Rode multigrade veldig bra nå om kveldene (hvis det er kjørt på nytt og det ikke er is i løypene)

Midt på dagen i varmt vær vil universalklister, feks Rode multigade klister, være bra. Men jeg anbefaler sterkt å prøve Rode Silver eller swix KR50 som fungerer på blandingssnø, fordi det vil være partier i skyggen som har mer finkorna snø hvor universalklister kan bli litt luggete.

4 kommentarer:

Dagis sa...

Noen som har prøvd føret i ettermiddag/kveld?

Anonym sa...

Det ble skikkelig isete i spora ved MIF-hytta rundt kl. 17. Universalklister satt bra frem til det, men tror isklister er eneste utvei så hardt som det ble.

stian sa...

fikk en helt grei tur i dag fra Landfall til skimten med vesla. Litt bøss og god frisk vind i dag. Bedre spor etter tverken. Sola tar godt nå, snøen får kjørt seg.

[IMG]http://imageshack.us/a/img692/8408/img0439mediuml.jpg[/IMG]

Anonym sa...

Gjelder smøretipsene fortsatt, eller har det blitt realt påskeføre i marka på dagtid?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk