mandag 25. februar 2013

vekslende temperaturer, men fine forhold

Vi nærmer oss våren nå, og selv om det er kaldt om natta vil sola på dagtid påvirke temperaturen mye mer enn den gjorde for noen uker siden. Typisk framover vil vi se nattetemperaturer ned mot -10, og dagtemperaturer over 0 grader.

Dette vil relativt raskt bety at vi får klisterføre. Foreløpig ser det relativt stabilt ut, med rundt 0 grader på Eiksetra, og kaldere nede på Garsjø (-4). I lavereliggende områder kan det være over 0 grader.

Dette betyr at det kan være utfordrende å smøre, jeg ville satset på Rode Multigrade i dag, men ta med mykere smøring i lomma.

Drammen har i dag kjørt hele løypenettet  fra Landfalltjern og opp (ikke Spiralen altså), mens Lier kjører alt i Eikseterområdet, både opp til Svarthamna, Tverråsen og Storsteinsfjell. Det er veldig fine forhold dere hvor det er kjørt på nytt, i gamle spor kan det være hardt, særlig i lavereliggende strøk (Konnerud, Spiralen)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er vi over på isklister med dekning på kveldstid nå?

Anonym sa...

ja

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk